Данните, с които разполага НАТО по никакъв начин не показват, че

...
Данните, с които разполага НАТО по никакъв начин не показват, че
Коментари Харесай

НАТО: Путин не планира мир, а още повече война

Данните, с които разполага НАТО по никакъв метод не демонстрират, че Путин желае завършек на войната.

Русия усилва военното си произвеждане и се стреми да се снабди с повече оръжия, защото се готви да продължи войната си против Украйна. Това съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в изявление за The Guardian, оповестено на 22 март. " Президентът Путин не възнамерява мир, той възнамерява повече война ", сподели Столтенберг и добави, че Русия " протяга ръка към властнически режими като Иран или Северна Корея и други, с цел да се опита да се снабди с повече оръжия ", съобщи Актуално.

Поради това западните страни ще би трябвало да бъдат подготвени да продължат да поддържат Украйна с муниции за дълго време. " Нуждата ще продължи да съществува, тъй като това е война на безсилие. Става въпрос за промишления потенциал за поддържане на поддръжката ", сподели шефът на Алианса пред английската медия. Според ръководителя на НАТО, макар че се работи по нови контракти за произвеждане на оръжия, " сегашният ритъм на разноските за муниции е по-висок от сегашния ритъм на произвеждане ".

Припомняме, че преди диалозите си с китайския президент Си Дзинпин Путин разгласи, че страната му е подготвена на политическо и дипломатическо разрешаване на " рецесията в Украйна ". Само че това значи завоюване на нелегално окупираните украински територии и по никакъв метод не значи евакуиране на съветските сили от тях. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР